torstai 3. elokuuta 2017

Miau! Mia ja Bea


Tiistaina oltiin Atskun kanssa MS Rescuella kissa testaamassa Mia & Bea. Nuoria tyttöjä molemmat ja varsinkin Mia on energinen ja vähän sellainen koko ajan menossa tyyppi.  Mian sisko Bea on jo vähän aikuistunut ja välillä varmaan vähän naureskelee Mialle sen touhuja mutta todellisuudessa Bea on myös yhtä leikkisä mutta osaa jo olla hieman rauhallisempi kuin siskonsa Mia.


Automatkalla ei ensin meinattu rauhoittua makaamaan vaa seisoskeltiin ja ihmeteltiin töyssyistä tietä. Kun päästiin tasaisemmalle tielle niin kummatkin osasivat rauhoittua makaamaan. Kun saavuimme perille tytöt tapasivat heti ensimmäisen kissan ( kissoja oli yhteensä 4 ).  Ensin ei tajuttu ei sitten yhtään mitään kunnes kissa otettiin syliin ja työnnettiin puikkonokkien haisteltavaksi. Kummatkin olivat uteliaita ja haistelivat kissaa kovasti. Kumpikaan ei näyttänyt minkäänlaisia pelon merkkejä tai halua saalistaa kissaa.

 


Tytöt tapasivat myös hurjan monta uutta mini koiraa kerralla ja kaikki meni hyvin. Vähän tietenkin jännitti mutta lopulta otettiin jo vähän rennommin ja nuuskittiin paikkoja ja makoiltiin pedillä.


Mia ja Bea onneksi olkoon ! Läpäisitte kissatestin ;) !


Söpöjä pentuja MS Rescuella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti